Operator Broker/ Greqisht / Full Time 71 views

Kerkojme Operator Greqisht Broker
Doni te filloni nje pune me te ardhura te larta?

Cfare ofrojme:
• Paga baze deri ne 800 EURO + BONUSE te larta ditore / javore / mujore.
• Kontrate te rregullt me legjislacionin shqipetar
• Ambiente dhe kushte pune shume te mira.
• Fundjavat pushim.
• Trajnime te herpashershme.
• Mundesi rritje ne pozicion.

Kerkohet:
• Nivel mbi mesatar i gjuhes greke.
• Disponibilitet full time.
• Te pershatatet me punen dhe objektivat e grupit.

Per seleksionimin dergoni cv tek adresa me poshte
ose telefononi ne numrin e me poshte shenuar.
Aplikoni ->+355693869714
E-mail: icontrader6@gmail.com
Te gjitha aplikimet do te trajtohen me konfidencialitet te plote sipas ligjit Nr 9887 percaktuar nga Kuvendi i Shqiperise per ” Mbrojtjen e te Dhenave Personale”.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Prane Vasil Shantos
  • Tel/Mob +355693869714
  • Profili Call Center