Ofroj vend pune Shofer 221 views6 applications

Kancelari “Infiniti Office” është rrjeti më i madh i kancelarisë në Shqipëri, me një numër të madh dyqanesh në Tiranë.
Infiniti Office, gjithmonë është në kërkim të një stafi kreativ dhe optimist në punë, pa patur paragjykime dhe diferencime.


Pozicioni vakant: Shofer

Detyrat dhe përgjegjësitë:

• Duhet të jetë i përgjegjshëm, korrekt dhe i përpikte.
• Duhet të zbatojë kërkesat e klientëve dhe të jetë i sjellshëm me ta;

Aftësitë dhe kualifikimet:

• Patentë e klasit B;

Të interesuarit të dërgojnë Cv në adresën E-mail: hr@infinitioffice.al ose të kontaktojnë në nr. e kontaktit: 0693680136

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 5 Jobs
  • Location Albania, Kosova
  • Tel/Mob +355 69 68 68 598;+355 68 52 00 000
  • Profili Tregti