Ofroj vend pune Menaxher Dyqani 56 views

Kancelari “Infiniti Office” është rrjeti më i madh i kancelarisë në Shqipëri, me një numër të madh dyqanesh në Tiranë.
Infiniti Office, gjithmonë është në kërkim të një stafi kreativ dhe optimist në punë, pa patur paragjykime dhe diferencime.


Pozicioni vakant: Menaxher Dyqani
Menaxheri i dyqanit eshte pergjegjes per gjithe dyqanin, kujdeset qe punet te ecin me ritmin e duhur dhe klientet te kene sherbimin e premtuar. Ai menaxhon stafin e tij, menaxhon stokun dhe vitrinen e dyqanit dhe kujdeset per cilesine e sherbimit qe i percillet klientit.


Detyrat kryesore:
-Menaxhimi i stafit.
-Menaxhimi i nivelit te stokut.
-Menaxhimi i pamjes dhe demostrimit te produkteve ne ambjentet e dyqanit.
-Te sigurohet qe stafi i dyqanit percjell standartet e kompanise tek klientet e saj.
-Të mirëpresë shqetësimet, sugjerimet dhe ankesat e klientëve dhe t’i përcjellë në varësi të problemit tek departamentet përkatëse.
-Maksimizimin e shitjeve dhe arritjen e objektivave
-Te bashkepunoje dhe punoje me koleget e administrates per rritjen e performances se dyqanit te tij.


Kualifikimet dhe kerkesat:


-Te kete diplome universitare, preferohet menaxhim ose marketing
-Te kete eksperience
-Te kete aftesi lidershipi, menaxhimi.
-Te kete aftesi te mira komunikuese

Të interesuarit të dërgojnë Cv në adresën E-mail: infinitipunesime@gmail.com ose të kontaktojnë në nr. e kontaktit: 0693680136

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 6 Jobs
  • Location Albania, Kosova
  • Tel/Mob +355 69 68 68 598;+355 68 52 00 000
  • Profili Tregti