OFROHET VEND PUNE SI KONSULENT IMOBILIAR! RROGE BAZE + % 103 views

SS PROPERTIES, agjensia me inovative ne tregun e pasurive te paluaitshme ne fushen e Real Estate he Vleresimit te pronave deshiron te zgjeroje stafin duke ofruar vende te lira pune si Konsulent Imobiliar.
KRITERET:
1. Aftesi shume te mira komunikuese he te jete bashkepunues.
2. Te kete eksperience te meparshme ne tregun e Real-Estate
3. Te njohe terrenin.
4. AVANTAZH perbejne kandidatet me Patente. (Kompania ka makinen e saj)
Ne jemi ne kerkim te individeve ambicioze, te shkathet he shume te KOMUNIKUESHEM, te cilet deshirone te kene nje karriere te suksesshme ne tregun e pasurive te paluatshme.
 Ofrohen kushte shume te favorshme pune.
* Orar fleksibel
* Zhvillim karriere he njohuri te shumta ne tregun e pasurive te paluaitshme fale njohurise dhe ekpertizes sone
* Liri Financiare
* Skeme % shume fitimprurese
* Makine ne dispozicion.
RROGE BAZE + %
Dergoni CV tuaj ne info@ssproperties.al ose ne nr tone te kontaktit 069 555 7770.

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Sulejman Delvina, Sheshi Wilson
  • Tel/Mob 069 555 7770