Ofrohet vend pune Shitëse ( Part Time në fundjavë) në qytetin e Korçës 128 views2 applications

Job Expired

Kancelari “Infiniti Office” është rrjeti më i madh i kancelarisë në Shqipëri, me një numër të madh dyqanesh në Tiranë, tashmë me një dyqan të ri edhe në qytetin e Korçës.
Infiniti Office, gjithmonë është në kërkim të një stafi kreativ dhe optimist në punë, pa patur paragjykime dhe diferencime.

 

Pozicioni vakant: Shitëse në dyqan (Part Time për fundjavë)

Detyrat dhe përgjegjësitë:

• Maksimizon shitjet e produkteve duke u treguar klientëve për produktet    dhe ofruar sugjerime;
• Mirëpret klientët në dyqan dhe ju përgjigjet pyetjeve të tyre;

  • Shërben klientët në dyqan me profesionalizëm dhe etikë të lartë

Aftësitë dhe kualifikimet:

• Aftësi të mira komunikuese, korrektësi dhe shkathtësi;
• Të përdorë lehtësisht programet bazë kompjuterike;
• Preferohen të jenë afatgjatë;

Të interesuarit të dërgojnë CV në adresën E-mail: infinitipunesime@gmail.com
ose të kontaktojnë në nr. e telefonit: 0693680136

Ju mirëpresim !

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 20 Jobs
  • Location Albania, Kosova
  • Tel/Mob +355696868598 +355685200000
  • Profili Tregti