Ofrohet vend pune Sanitare New 33 views

Dajti Ekspres kerkon te punesoje:
Sanitare.

Detyrat dhe pergjegjesite:
· Përgjegjëse për pastrimin dhe mbarëvatjen ditore e të gjitha ambjenteve të restorantit
· Përgjegjëse për pastrimin e tualeteve
· Përgjegjëse për pastrimin e xhamave
· Ndihmon në pastrimin e kuzhinës
· Ndihmon në pastrimin e banakut
· Furnizon me aksesore apo detergjente të gjitha zonat e përcaktuara
· Mirëmban mjetet e punës
· Raporton te menaxheri për mangësi apo nevoja për riparime
· Cdo detyrë tjetër që I përcaktohet nga eprori

Kriteret :
· Preferohet të ketë Diplomë në Arsimin e Mesem
· Të ketë eksperiencë në këtë profil dhe/ose të ngjashme
· Të jetë korrekt dhe të ketë aftësi të mira komunikimi

Të gjithë të interesuarit të kontaktojnë në numrin e telefonit 067 401 10 23 ose hr@dajtiekspres.com.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 3 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Stacioni i Poshtëm i Teleferikut, Tiranë- Dajt