Ofrohet vend pune Operatore Finance 177 views

ROAL FOOD kerkon te punesoje : Operatore Finance.
Vendi i punes eshte per departamentin e finances. Do kete ne pergjegjesi pergatitjen e raporteve financiare te ndryshme.
Do kete ne pergjegjesi ndjekjen e disa proceseve ditore.


Detyrat​

 • Do te pergatisi nga programi raportet financiare
 • Do te asistoje ne detyra te tjera financiare.
 • Do te asistoje ne hyrjet e mallrave.

Kualifikimet​

 • Te kete njohuri baze ne program financiar NAVISION dhe/ose Financa 5.
 • Te kete njohuri baze ne proceduren e shitjeve .
 • Te kete njohuri te mira ne perdorimin e paketes Microsoft Office. me shume ne Excel.
 • Te kete deshire per te punuar ne grup.
 • Avantazh : per kandidatet qe kane eksperienca te meparshme ne aktivitete distribucion.

Shënime​

 • Kushte shume te mira pune;
 • Pune full time (e diela pushim + 2 te shtuna ne muaj);
 • Transporti i siguruar nga kompania me pike grumbullimi tek Spitali Amerikan 3.

Ju lutemi dërgoni CV-në në adresën e email-it: hr.roalfood@outlook.com ose ne whatsapp nr: 0686021526
*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887 për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 3 Jobs
 • Location Albania, Tiranë
 • Profili Tregti dhe Prodhim