Roal food distribution

Follow

Roal food distribution

Company Information

  • Total Jobs 3 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Tregti dhe Prodhim

About Us

Shoqeria Roal eshte nje sipermarrje qe eshte krijuar ne vitin 2000 duke funksionuar si firme distribucioni. Qe prej ketij viti shoqeria jone eshte rritur cdo vit duke zgjeruar aktivitetin e saj.

Roal Food merrret me importimin e produkteve ushqimore nen te drejten ekskluzive nga shtete te ndryshme : Austri, Turqi, Marok ,Spanje, Slloveni, Serbi, Egjipti,etj.

Bashkepunimet kane qene gjithmone nje pike shume e forte e Roal Food dhe keshtu qe ne vitin 2006 u zyrtarizua bashkepunimi me kompanine Spak e cila gjendet ne Austri.
Ne 2008 bashkepunimi u shtri dhe me gjere duke marre ekskluzivitetin e produkteve te kompanive Sllovene Atlantik Group edhe Zito, me brandet e njohura Argeta edhe Maestro.

Suksesi dhe puna e palodhshme e gjithe stafit , ndertoi nje emer shume te respektuar kudo ne rajon.
Ne vitin 2009 nje tjeter kompani e huaj nga Sllovenia ( Ljubjanska Mlekarne) lidhi bashkepunim te ngushte me Roal Food. Kompania Sllovene ofron nje produkt shume te njohur ne Europe , brandin Alpsko.

Pas krijimit te nje eksperience mese te nevojshme , ne vitin 2011 Roal Food lancon ne treg produktin brandin e saj privat, djath bebe me emrin Galinjia ( produkt I importuar nga Egjipti).
Viti 2012 ishte nje tjeter vit shume I sukseshem per Roal Food pasi kompania e mirenjohur spanjolle Leche Pascual lidhi nje bashkepunim te ngushte me ne duke ofruar tregut shqiptar kose frutash te te gjitha llojeve.

Te gjitha produktet qe Roal Food shperndan jane te mirepritura dhe shume te pelqyera nga tregu shqiptar.
Ne vitin 2013 shoqeria jone morri ekskluzivietin e Soygit Groop duke importuar nga Turqia produktet me brandin e njohur Kent Boringer. 2014 rezervoi nje tjeter surprise te kendshme ku u lidh bashkepunim me kompanine Vital .

Bashkepunimet jane nje pjese e rendesishme e punes sone dhe keshtu qe jemi shume te fokusuar drejt krijimin e sa me shume lidhjeve per te ofruar tregut shqiptar produktet me cilesore.

Nje nga bashkepunimet me te fundit eshte me kompanine Midav nga Maroku e cila ofron produkte te konservuar te sardeleve.
Roal Food do te vazhdoje edhe per shume vite qe te shperndaje kudo ne Shqiperi cilesi, kualitet.

Llojet e produkteve qe ne ofrojme :

Gama e produkte te kompanise eshte e ndare ne tre profile te ndryshme.

1. Produkte te konservuara ne trajte pluhuri: supa bujon vegeta, ereza te ndryshme.
2. Produkte te konservuara ne trajte te lendshme : majoneze ketchup mustarde pashtet, salca te ndryshme
3. Produkte si qumesht, kos frutash , djath bebe