Ofrohet vend pune Operator/e ne Showroom . 748 views

Job Expired

Kancelari “Infiniti Office” është rrjeti më i madh i kancelarisë në Shqipëri duke operuar me një numër të madh dyqanesh në Tiranëkerkon:  Operator/e ne Showroom .

Detyrat dhe përgjegjësitë:

• Regjistrim i faturave të blerjeve dhe shitjeve.
• Kontrollon dhe gjeneron fletëdaljet/fletëhyrjet nga transferimi.
• Kontrollon produktet ne hyrje dhe ne dalje.

Kualifikime dhe aftësi të tjera:

• Diplomë Universitare në degët e Fakultetit të Ekonomisë ose në fusha të tjera të ngjashme.
• Të ketë njohuri shumë të mira të paketës bazë MS Office.
• Të jetë i/e komunikueshëm me kolegët dhe i/e gatshëm në cdo kohë të japë ndihmesën e tij / saj për nevojat e kompanisë.
• Njohja e programit financiar Bilanc Web përbën avantazh.

Të interesuarit të dërgojnë Cv e tyre në adresat e mëposhtme duke shkruar në subjekt pozicionin e punës për të cilën aplikoni .

E-mail:

Cel: 0693680136

Ju mirëpresim!

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Kosova
  • Tel/Mob +355696868598 +355685200000
  • Profili Tregti