Ofrohet vend pune Merchandiser 42 views

Pershkrimi: Merchandiser eshte pergjegjes per ekspozimin e produkteve duke maksimizuar vizualitetin dhe hapesiren e produkteve ne rafte.

Detyrat:
-Pergjegjes per zgjerimin, ruajtjen e pozicionimit dhe ekspozimit te produkteve te brandit brenda nje pike shitje.
-Pergjegjes per rritjen e dukshmerire se produkteve duke shtuar numrin e “facing” ne raft sipas standarteve te percaktuara nga kompania.
-Pergjegjes per promovimin e produkteve tek cdo pike shitje.
-Raporton ne menyre aktive konkurencen (cmimet/ofertat/promocionet, etj)
-Raporton sipas kerkeses dhe standarteve te raportimit

Kualifikimet:
-Aftesi te mira komunikuese
-Te jete korrekt ne punen e tij.
-Te jete i afte te punoje ne grup

Shenime

Te interesuarit te dergojne cv ne : hr.roalfood@outlook.com[/I]?subject=Aplikoj%20per%20njoftimin:%20Ofrohet%20vend%20pune%20Merchandiser&body=Pershendetje%20drejtues%20te%20ROAL%20FOOD%20DISTRIBUTION,%0d%0a%0d%0aMe%20kete%20email%20deshiroj%20te%20aplikoj%20per%20njoftimin:%0d%0aOfrohet%20vend%20pune%20Merchandiser%0d%0ahttps://www.njoftime.com/threads/ofrohet-vend-pune-merchandiser.814703/%0d%0a%0d%0aNr.%20Tel.:%0d%0aBashkangjitur%20CV%0d%0a%0d%0aFaleminderit!">hr.roalfood@outlook.com ose ne 0686021526

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 6 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Tregti dhe Prodhim