Ofrohet vend pune Menaxhere Rrjetesh Sociale 47 views

Kompania Roal Food kerkon te punesoje Menaxhere Rrjetesh Sociale

Detyrat​
Përgatit përmbajtjen e materialeve reklamuese të produkteve të kompanisë.
Merr pjese ne ndërtimin e strategjisë së marketingut;
Realizon planifikimin dhe ndjek fushatat e marketingut;
Kujdeset për ekspozimin e produkteve në rrjete sociale si [i]Instagram, Facebook, Tik Tok[/i]

Kualifikimet​
Te njohe shume mire programet Word, Photoshop/Canva;
Aftësi shumë te mira në të folur dhe të shkruar Anglisht;
I aftë të ndjekë disa detyra dhe të vendosi përparësi duke siguruar arritjen e afateve kohore.

Ofrohen:
Kushte shume te mira pune;
Pune full time (e diela pushim + 2 te shtuna ne muaj)
***Transporti i siguruar nga kompania me pike grumbullimi tek Spitali Amerikan 3
Ju lutemi dërgoni CV-në në adresën e email-it: hr.roalfood@outlook.com ose ne whatsapp nr: 0686021526

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887 për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 6 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Tregti dhe Prodhim