Ofrohet vend pune Arketare Zyre 112 views1 application

Përshkrimi​

Roal Food kerkon te punesoje Arketare Zyre
Vendi i punes eshte per departamentin e finances .
Do kete ne pergjegjesi ndjekjen e disa proceseve ditore.


Detyrat​

 • Rakordimi i faturave ditore te shitjes dhe arketimin e tyre nga shperndaresit.
 • Rakordimi dhe kontrolli i faturave per rregullsine e tyre .
 • Pergjegjese per hedhjen e arkes ne frekuence ditore ne sistem.
 • Do ndjeki edhe procedura te tjera duke perdorur systemin financiar ne departamentin e shitjes.

Kualifikimet​

 • Te kete njohuri baze ne program financiar.
 • Te kete njohuri baze dhe te mira ne proceduren e shitjeve .
 • Te kete njohuri te mira ne perdorimin e paketes Microsoft Office. me shume ne Excel.
 • Te kete deshire per te punuar ne grup.
 • Avantazh : per kandidatet qe kane eksperienca te meparshme ne aktivitete distribucion.

Shënime​

Transporti: Me pike Grumbullim ne Yzberisht ose tek Nenkalimi Fabrika Miellit

Te interesuarit te dergojne CV ne adresen e email: hr.roalfood@outlook.com ose cel: 0686021526
*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887 për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 3 Jobs
 • Location Albania, Tiranë
 • Profili Tregti dhe Prodhim