Ofrohet vend pune Agjent shitjesh 246 views1 application

Job Expired

Kancelari “Infiniti Office” është rrjeti më i madh i kancelarisë në Shqipëri duke operuar me një numër të madh dyqanesh në Tiranë.
“Infiniti Office” , nje kompani e suksesshme ne tregun e punës është gjithmonë në kërkim të një stafi kreativ, energjik dhe optimist në punë, pa patur paragjykime apo diferencime.

Në kuadër të zgjerimit të kompanisë sonë me staf janë të hapura intervistat e punës në pozicionin e punes Agjent shitjesh.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

• Kryerja e hulumtimit të tregut në lidhje me kërkesat, zakonet dhe trendet e konsumatorit.
•Bashkëpunon me eprorët, strukturat paralele dhe ato nën vartësi për të përmirësuar prezencën në treg dhe rritjen e shitjeve për të gjithë portofolin e produkteve.
• Brainstorming dhe zhvillimin e ideve për fushatat kreative të marketingut.

Kualifikime dhe aftësi të tjera:

  • Preferohet të ketë eksperienca të mëparshme pune.
  • Të jetë i disponueshëm të punojë në terren.
  • Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese.
  • Preferohen të jenë afatgjatë në punë .

Të interesuarit të dërgojnë Cv e tyre në adresat e mëposhtme duke shkruar në subjekt pozicionin e punës për të cilën aplikoni .
E-mailhr@infinitioffice.al
Cel: 0693680136
Ju mirëpresim!

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Kosova
  • Tel/Mob +355696868598 +355685200000
  • Profili Tregti