Ofrohet vend pune Agjent Shitjesh ne Durres 40 views

Kompania Roal Food, me hapjen e dy departamenteve te reja, kerkon te punesoje AGJENT/E SHITJESH ne Durres
Përgjegjësia e këtij pozicioni është arritja e objektivave të caktuara lidhur me vëllimin e shitjeve dhe vizitat tek konsumatorët.Detyrat:

  • Viziton çdo pikë shitje në zonën e tij sipas programit ditor.
  • Merr porositë tek klientët ekzistues.
  • Bashkëpunon dhe shkëmben informacione të vazhdueshme me menaxherin e zonës.

Kualifikimet:

  • Përbëjne avantazh eksperiencat e mëparshme në pozicione të ngjashme
  • Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese dhe të punojë në grup.
  • Leje drejtimi automjeti pasi agjenti pajiset me automjet nga kompania.

Ofrohet:
– Page baze 40`000 leke + bonuse (deri ne 50`000 leke)
– Orari: 08:00-16:00 (2 te shtuna ne muaj + dita e diele pushim)
– Automjet dhe celular
– Mundesi Promovimi ne sektorin e shitjes

Ju lutemi dërgoni CV-në në adresën e email-it: hr.roalfood@outlook.com ose ne whatsapp nr: 0686021526
*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887 për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Tregti dhe Prodhim