Ofrohet mundesi punesimi: Specialist Marketingu 134 views1 application

Job Expired

Kancelari “Infiniti Office” është rrjeti më i madh i kancelarisë në Shqipëri duke operuar me një numër të madh dyqanesh në Tiranë.
“Infiniti Office” , nje kompani e suksesshme ne tregun e punës është gjithmonë në kërkim të një stafi kreativ, energjik dhe optimist në punë, pa patur paragjykime apo diferencime.

Në kuadër të zgjerimit të kompanisë sonë me staf janë të hapura intervistat e punës në pozicionin e punes Specialist Marketingu.

Aftesite dhe kualifikimet:

  • Diplome ne Marketing/Administrim Biznesi apo profile te ngjashme.
  • Eksperience e meparshme ne marketing.
  • Te jete kreativ dhe te kete aftesi te mira kerkimore.
  • Njohes dhe perdorues i paketave MS Office (Word, Excel, PowerPoint) .
  • Aftesi te mira analitike, komunikimi, prezantimi dhe raportimi.

Të interesuarit të dërgojnë Cv e tyre në adresat e mëposhtme duke shkruar në subjekt pozicionin e punës për të cilën aplikoni .

E-mailhr@infinitioffice.al

Cel: 0693680136

Ju mirëpresim!

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 32 Jobs
  • Location Albania, Kosova
  • Tel/Mob +355696868598 +355685200000
  • Profili Tregti