EuroElektra Sh.p.k kerkon Shites ne Magazine. 102 views

EuroElektra Sh.p.k është një ndër kompanitë kryesore në tregtimin e materialeve dhe zbatimin e projekteve të teknologjisë më të avancuar elektrike në Shqipëri dhe rajon. E pranishme me novacione për sistemet “Smart Solution” dhe “Renewable-Energy”, në ofrimin e shërbimeve të projektimit dhe promovimit të sistemeve të avancuara për godina residenciale, tregtare, industriale, telekomunikacion dhe shitjen me shumicë të materialeve elektrike. Në kuadër të zgjerimit të stafit EuroElektra kërkon “Magazinier”.

 

Kriteret qe duhet te permbushe kandidati :

 • Të kenë përfunduar arsim te mesem teknik ose te larte publik, preferohen te kene njohuri te materialeve elektrike
 • Të ketë të paktën 3 vjet eksperiencë pune si Magazinier ose në profile të ngjashme.
 • Të ketë aftësi të mira të ”Paketës Office”, preferohet te kete njohuri mbi programin financiar ”FINANCA 5”.
 • Të ketë aftësi të mira komunikuese dhe dinamikave në grup.

 

Detyrat qe duhet te kryeje kandidati :

 • Kontrollon të gjitha hyrje/ dalje te produkteve nga magazina përkatese
 • Eshtë përgjegjës/e për ruajtjen dhe sistemimin e mallrave në ambientet e magazinës.
 • Realizon ruajtjen e dokumentacionit të mëparshëm si dhe atij aktual referuar standardeve të kompanisë.

Kryen inventarizimin dhe raportin ditor te produkteve

 

Të interesuarit mund të dërgojnë CV e tyre me subject “Aplikim për Magazinier”  në adresën e emailit: info@euroelektra.al .

 

Ju mirepresim !

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 8 Jobs
 • Location
 • Rruga/Zona Rruga Prush 1041, Vaqarr, Tirane (ALB)
 • Tel/Mob +355 68 20 86 560