Ofrohet mundesi punesimi : Grafic Designer. 331 views

Job Expired

Kancelari “Infiniti Office” është rrjeti më i madh i kancelarisë në Shqipëri, me një numër të madh dyqanesh në Tiranë kerkon te punesoje : Grafic Designer .


Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Asiston sipas nevojave të ndryshme që paraqiten;
 • Kandidati të ketë kreativitet dhe imagjinatë;
 • Preferohen kanditatë me eksperincë të mëparshme në këtë fushë;


Aftësitë dhe kualifikimet:

 • Të ketë njohuri për grafika 2D (Photoshop ose Corel Draw).
 • Të ketë njohuri montazhi nga Abode Premium.
 • Të ketë njohuri nga Web.


Të interesuarit të dërgojnë Cv në adresën E-mail:

infinitipunesime@gmail.com

ose të kontaktojnë në nr. e kontaktit: 069 368 0136

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 29 Jobs
 • Location Albania, Kosova
 • Tel/Mob +355696868598 +355685200000
 • Profili Tregti