oferte pune ESTETISTE per VETULLA 364 views

Job Expired

PANTHEON GROUP Agjenci Sherbimesh & Punesimi  kerkon per interes te klinteve te saj:

Estetiste per VETULLA

-vendet vakante: 4

– kerkohen vajza qe kane talent ne perpunimin e vetulles, dhenien forme , lyerje

– estetiksht te rregullta dhe korrekte

-orari: me mareveshje

-paga: me mareveshje

Kompania ofron  trajnimin e tyre ne profilet perkatese

Te interesuarat te kontaktojne ne nr. +355692099900 per te lene orarin e intervistes.

 

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 3 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Fadil Rada, Shkalla A, Kati i II-të
  • Tel/Mob +355 69 20 999 00
  • Profili Sherbime