Oas Call hap rekrutimet per operatore ne gjuhen italiane 331 views3 applications

Oas Call ka hapur rekrutimet per njohesit e gjuhes italiane te cilet jane ne kerkim te nje pune part-time,duke ofruar gjithashtu dhe fleksibilitet ne pershtatjen e orarit. Momentalisht operojme me fushaten e telefonise TIM Telecom Italia ,outbound.Nese aplikoni tani perfitoni gjithashtu dhe bonusin e mireseardhjes me vlere 300 euro.

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 5 Jobs
  • Location Albania
  • Rruga/Zona Rr. Ramazan Demneri, Pallati Berlitexx
  • Tel/Mob +355695488484
  • Profili Call Center