Njoftim per Intership – Sales Activities New 39 views

Job Expired

NJOFTIM PER INTERNSHIP

 

Rreth Info Business Solutions: Pjese e Grupit InfoSoft, lider ne Shqiperi dhe ne rajon, i suksesshem dhe sfidues ne treg gjate gjithe pervojes 30 vjeçare te operimit te tij. I perbere nga nje staf prej 75+ profesionistesh, Info Business Solutions ofron Sherbime Konsulence, Zhvillim Software, Sherbime BI dhe Sherbime Mirembajtjeje mbi zgjidhje ERP, CRM & BI, ne tregun kombetar dhe ate nderkombetar.

 

Pozicioni: Internship for Sales Activities

 

Pershkrimi i detyrave:

 • Do te kryeje kerkim tregu dhe te klienteve potenciale te cilet mund te jene te interesuar per zgjidhjet e kompanise.
 • Te gjeneroje sa me shume leads e t’i kualifikoje ato.
 • Te organizoje takime me klientin e te angazhoje personat e duhur ne te.
 • Bashkepunim me personat e tjere te departamentit dhe kompanise.
 • Te perpiqet te kuptoje trendet e tregut lokal.
 • Dhenia e inputit periodik te personat pergjegjes.

 

Kriteret per kualifikim:

 • Studente qe kane perfunduar ose jane ne perfundim te studimeve (Bachelor ose Master), Administrim Biznesi, Marketing, Marredhenie Nderkombetare ose ekuivalente.
 • Njohuri formuese baze ne fushen e menaxhimit, marketingut dhe financave.
 • Njohuri shume te mira te gjuhes angleze dhe jo vetem.
 • Aftesi shume te mira te te folurit ne publik dhe te prezantuarit.
 • Pjesemarrje ne aktivitete studentore, seminare, workshop-e dhe praktika te meparshme.
 • Njohuri mbi paketen Microsoft Office (Word, Excel, Power Point etc)
 • Perkushtim dhe obligim per pjesemarrje te rregull
 • Aftesi per te punuar ne menyre te pavarur si edhe ne gru
 • Aftesi shume te mira komunikuese dhe organizativ
 • Aftesi per te menaxhuar kontaktin direkt me klientin.
 • Njohurite ne industrine e IT perbejne avantazh.

 

Kohezgjatja e ketij internshipi do te jete 3 muaj, nga e Hena ne te Premte, ora 09:00 – 17:00.

Studenti do te matet ne performance dhe do te vleresohet gjate gjithe internshipit. Ne rast te perfundimit me rezultateve te kenaqshme, praktikantit do t’i ofrohet mundesi punesimi prane Info Business Solutions.

**Per te aplikuar ju lutem dergoni CV-ne me foto, letren e interesit (e detyrueshme) si dhe dokumente te tjera qe vertetojne kualifikimet tuaja ne adresen e_mail: humanresources@infosoftgroup.com.al deri me 31/08/2021.

Aplikantet e perzgjedhur do ti nenshtrohen fazes se intervistimit dhe testimit nga departamenti yne i Burimeve Njerezore.

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 18 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Rruga 'Murat Toptani'
 • Profili Informatike/IT/Software