Nese flisni gjuhen Italiane, jeni ne vendin e duhur. Eja ne ROYAL! 38 views

Royal Development Int nje kompani e profesionalizuar ne sherbimin OUTBOUND, ka filluar rekrutimet.

Nese jeni ne Durres dhe flisni gjuhen Italiane mos e humbisni mundesine tuaj.

Ofrohet:

  • Pagesa ne muaj + bonus deri ne 50.000

  • Fundjava pushim

  • Kontrate ne perputhje me ligjin

  • Part-Time

Per me shume informacion:

Rruga/Zona: Aleksander Goga, prane Bashkise

Tel/Mobile: 0688096734

Gjuha: italisht

Eksperienca: me/pa eksperience

Email: risorseumanerdi@gmail.com

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Albania, Durrës
  • Rruga/Zona ALEKSANDER GOGA LAGJIA NR 2
  • Tel/Mob 0688096734
  • Profili Konsulence