Ndihmëse Kuzhine 59 views

Job Expired

Shoqeria “AGS” me objekt aktiviteti “Sherbimi i ushqimit te gatuar dhe shperndarja tek pacientet, menca etj.
Realizimi dhe drejtimi i sherbimit te ushqimit ne qendra spitalore ,reparte ushtarake dhe ne pergjithesi i sherbimeve publike.

Ofron vende pune ne pozicionin e Shërbyese në Mensë – Shpërndarje Ushqimi (F) :

· Puna eshte me turne (2 turne).
· Kandidatet pranohen edhe pa pervoje ne fushen e kuzhines/ puna e pershtatshme edhe per fillestar apo student ,
· Mosha deri ne 45 vjec

Ofrojme Paga te kenaqshme dhe kushte te mira pune!

Dergoni CV tuaj ne adresen e Email :
info@ags.al /
ose ne Adresa: Rr “Beqir Luga” ,pll nr3 , shk 1/1 , Afer Pazarit te Ri ,Tirane

Vendosni ne Subjekt Pozicionin per te cilin po aplikoni!

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 3 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Tiranë
  • Tel/Mob +355 69 6044707
  • Profili Sherbime