Ndihmës teknik për kondicionerë 73 views

Job Expired

Kompania “Engineering Global Solution” Sh.p.k operon me dinjitet dhe ndershmëri për realizimin e veprave të reja madhore. Ndërton objekte ku përfshihen rezidenca individuale, objekte multifamiljare, objekte industriale, qëndra tregtare, projekte interieri, sistemime etj.
Cilësi, shërbim dhe besueshmëri e lartë me staf profesional!
Kompania “EGS” Sh.p.k si pjesë e Globe Group kërkon të punësojë:

Ndihmës teknik për kondicionerë

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Të ndihmojë në montimet dhe çmontimet e sistemeve të kondicionimit;
 • Të ndihmojë në dhënien e zgjidhjeve teknike, të riparojë dhe të zëvëndësojë pajisjet apo pjesët përbërëse të tyre;
 • Të konstatojë dhe riparojë difekte të ndryshme që kanë lidhje me pajisjet elektrike/ elektronike që janë pjesë e sistemeve të kondicionimit;
 • Të kryej mirëmbajtje peridike;

Kërkesat e vendit të punës:

 • Të ketë arsim të mesëm profesional;
 • Preferohet të ketë kurse ose kualifikime në këtë fushë;
 • Të njohë pajisjet e kondicionim;
 • Të ketë eksperiencë pune në diagnostikimin e problemeve dhe riparimin e kondicionere;
 • Të jetë korrekt, i shkathët, këmbëngulës;
 • Të jetë i aftë të punojë në grup;
 • Të jetë i gatshëm të levizi në terren.

*Paga shumë e kënaqshme dhe kushte shumë të mira pune.

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë CV-të me fotografi në adresë elektronike: hr@globegroup.al ose kontaktoni ne nr. +355674021523.
Jeni të lutur të përcaktoni pozicionin e punës për të cilin aplikoni në email-in e dërguar

Adresa: “Autostrada Tiranë-Durrës, Km 11, Godina “Hybrid”, Kati 0, Kashar” (ish – Godina Emigres)
www.globegroup.al
Cel. : 0674021523

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 0 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Rruga Vaso Pasha
 • Profili Tregti