Ndihmes Magazinier 108 views

Job Expired

Natural Farming shpk kerkon “Ndihmes Magazinier”.

Ndihmës Magazinier

Kandidati i përshtatshëm për këtë pozicion duhet të përmbushë kriteret e mëposhtme:

 • Te ndihmoje magazinierin ne kryerjen e detyrave te tij.
 • Të ketë mbaruar arsimin e mesëm (përbën avantazh arsimi i Lartë).
 • Te kete eksperience pune te pakten 3 vjecare
 • Aftësi shumë të mira organizative dhe menaxhimi të kohës.
 • Aftësi shumë të mira komunikimi si verbal edhe te shkruar.
 • Te jete disponibel per te punuar edhe jashte orarit sipas kerkesave te punes.

Te interesuarit mund te dergojne aplikimin e tyre, tek adresa info@naturalfarming.al

Cel. : 0697040840

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Location Albania, Tiranë
 • Rruga/Zona Ndroq, Tiranë, Shqipër
 • Tel/Mob 042265547
 • Profili Tregti dhe Prodhim