Ndihmës Inxhinier Avioni në Terren 162 views1 application

Kompania ajrore Albawings njofton hapjen e aplikimeve për pozicionin vakant të: Ndihmës Inxhinier Avioni në Terren.

Në qoftë se ndjeheni të gatshëm për sfida të reja dhe dëshironi të ngriheni profesionalisht duke u bërë pjesë aktive e industrisë së aviacionit,
Albawings ju fton të dërgoni aplikimet tuaja në bazë të kritereve dhe kualifikimeve si më poshtë:

Ndihmës Inxhinier Avioni në Terren

Kualifikimet / Kërkesat:

 • Kombësia: Shqiptare
 • Arsimi Minimal: Diplomuar në Degët Mekanike / Elektronike / Aviacion ose Shkollë e Mesme Teknike
 • Gjuhët e Huaja: Anglisht (e detyruar)
 • Aftësi Kompjuterike: Bazike (MS Office, PDF, Internet)
 • I/e aftë për punë fizike
 • I/e gatshëm/shme për punë me turne
 • Të ketë mundësi të lëvizë jashtë vendit
 • Të ketë aftësi komunikuse të mira
 • Të ketë pasaportë të vlefshme
 • Të mos ketë qenë i/e dënuar penalisht

Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë CV, si dhe të përcaktojnë pozicionin për të cilin aplikojnë, në adresën e email: jobs@albawings.com brenda datës 18/07/2021.

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë.
+Apliko

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Tirana Business Park
 • Profili Agjensi turistike udhetimi, Transport/Spedicion, Turizem