Ndihmës Inxhinier avioni në terren 192 views11 applications

Job Expired

Kompania ajrore Albawings njofton hapjen e aplikimeve për pozicionin vakant të:

 • NDIHMËS INXHINIER AVIONI NË TERREN.

Kualifikimet / Kërkesat:

 • Kombësia: Shqiptare
 • Arsimi: Diplomuar në Degët Mekanike / Elektronike / Elektrike / Aviacion ose shkolle profesionale
 • Gjuhët e Huaja: Anglisht (e detyruar)
 • Aftësi Kompjuterike: Bazike (MS Office, PDF, Internet)
 • I/e aftë për punë fizike
 • I/e gatshëm/shme për punë me turne
 • Të ketë mundësi të lëvizë jashtë vendit
 • Të ketë aftësi komunikuse të mira
 • Të ketë pasaportë të vlefshme
 • Të mos ketë qenë i/e dënuar penalisht

Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë CV, si dhe të përcaktojnë pozicionin për të cilin aplikojnë,
në adresën e email: jobs@albawings.com brenda datës 09 Prill 2023.

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë.

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 0 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Tirana Business Park
 • Profili Agjensi turistike udhetimi, Transport/Spedicion, Turizem