Ndihmes Financiere 154 views

IXPIRA shpk një kompani Italiane me shtrirje Internacionale dhe eksperiencë disa vjecare ne fushën e turizmit kerkon punonjës ndihmes Financiere.

Kandidatet duhet te plotesonje kushtet e meposhteme:

 1. Te zotëroje gjuhen italiane dhe angleze shume mirë.
 2. Te kete perfunduar studimet universitare Finance/Kontabilitet/ Ekonomik
 3. Te jetë e disponueshme per të punuar full-time
 4. Te jete i/e komunikueshme dhe fleksibel.
 5. Te jete i/e besueshme dhe konfidenciale.
 6. Te kete eksperiec te meparshme ne finance perben prioritet.

Ofrojme:

 1. Page te kenaqshme
 2. Mundesi per rritje profesionale
 3. Kontrate te rregullt pune sipas ligjeve ne fuqi.

Te interesuarit te dergojne CV me te dhenat personale ne adresen e emailit: ixpirashpk@gmail.com

Cel. : 0696321969

More Information

Apply for this job
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 2 Jobs
 • Location Tiranë