IXPIRA

Follow

This company has no active jobs

IXPIRA

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Tiranë

About Us

IXPIRA shpk një kompani Italiane me shtrirje Internacionale dhe eksperiencë disa vjecare ne fushën e turizmit