Mundësimi punësimi në Dubai, infermiere dhe fizioterapiste. 45 views

Kërkohen:

  • infermiere
  • fizioterapiste

Kriteret:

  • kandidate femra
  • diplomë dhe licencë për ushtrim profesioni
  • niveli i gjuhës angleze B2

Të interesuarat mund të dërgojnë CV-në e tyre në adresën ercalbania@gmail.com

Për informacion kontaktoni +355 69 930 6646

More Information

Apply for this job
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 26 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga ¨Emin Duraku¨
  • Profili Konsulence, Punesim