Mundësi punësimi në Europë dhe Lindje e Mesme 140 views

🔔 Mundësi punësimi dhe oferta vakante në:

🎯 Gjermani, Austri, Itali, France ,Angli dhe Lindjen e Mesme !!

 

👉Apliko tani me Erca Albania

 

👉Mundësi e shpejt punësimi për të gjithë kandidatët që kanë takime të rezervuar per kategorinë 26 në Ambasadën Gjermane.

 

📣Kërkohen kandidatë për staf mjeksorë ne Gjermani 🇩🇪 :

📣Kërkohen kandidatë për fushën e ndërtimit ne Gjermani 🇩🇪:

📣Kërkohen kandidatë për fushën e Gastronomisë ne Gjermani 🇩🇪:

📣Kërkohen kandidatë për fushën e ndërtimit France 🇫🇷

📣Kërkohen kandidatë për fushën e ndërtimit në Austri 🇦🇹

📣Mundësi punësimi si infermiere në Angli 🇬🇧

📣Kërkohen kandidatë për staf mjeksorë ne Itali 🇮🇹

📣Mundësi punësimi në Lindjen e Mesme 🇦🇪

 

💡Ofrohen kushte të mira, kontrata pune dhe pagesa shumë të kenaqshme.

 

👉Mënyra e aplikimit :Të gjithë të interesuarit mund të dërgojnë cv e tyre ne ( FORMATI WORD + FOTO ) në e-mail ercalbania@gmail.com

👉Për më shumë informacion na telefononi në numrat:

☎️0699306646 / 0696676101

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 20 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga ¨Emin Duraku¨
  • Tel/Mob 0699306646 / 0696676101
  • Profili Konsulence, Punesim