MUNDESI INTERSHIP PËR STUDENTËT – DURRES 1334 views

Job Expired

 

Ne besojmë tek potenciali i të rinjëve, dhe shumë prej punonjësve tanë më të mirë janë punësuar pas intershipit në kompaninë tonë.

Intershipi tek ne është një shkollë e vertetë për realitetin e punës. Studentet që bashkohen me ne për të bërë intershipin do të kenë detyra të ndryshme dhe do të përfshihen në punët tona të përditshme duke u ndjere pjesë e stafit.

Më të mirët prej tyre ne i mbajmë ne I punësojmë dhe kujdesemi që të zhvillojnë karrierën e tyre tek ne.

Ne kemi një program intershipi intensive dhe në fund të tij secili ka njohuri të mira mbi pozicionin e punës që do të provojë.

Për të aplikuar, dërgoni CV-në me foto në info@falcon.al dhe specifikoni pozicionin për të cilin aplikoni.
Ose kontaktoni në 0697083077

More Information

  • This job has expired!
Share this job