Motorist/Shofer 49 views

Job Expired
Infosoft Group, kerkon te punesoje:
Motorist/Shofer
Kerkesa per kandidatet:
Të jetë i pajisur me dëshmi për drejtim automjeti, Klasi B
Të ketë përvojë në drejtim motori (me prioritet)
Të jetë i disponueshëm për të punuar jashtë orarit
Te kete minimalisht 3 vjet eksperience pune si shofer
Të jetë i shkathët dhe me aftesi shume te mira komunikuese
Të jetë bashkëpunues me kolegët


Per te aplikuar, dergoni CV-te dhe dokumente te tjera qe provojne kualifikimet tuaja ne adresen email: humanresources@infosoftgroup.com.al

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 19 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga 'Murat Toptani'
  • Profili Informatike/IT/Software