TEKNIK ASHENSORI (pa eksperience pune/ profili mekanik ose elektrik) 52 views

DIMENSION është një kompani konsultuese, trajnuese dhe zbatuese në fushën e Menaxhimit Strategjik të Burimeve Njerëzore me një eksperiencë shume vjeçare të stafit të saj në Sistemin e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore.

Për një kompani që operon në fushën e instalimit të ashensorëve, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin vakant:

TEKNIK ASHENSORESH

 

 

KUALIFIKIMET DHE AFTËSITË E KËRKUARA
Edukimi: Minimalisht Arsim i Mesem (preferohet Arsim i Mesem profesional elektrik ose mekanik)

Eksperienca: Preferohet  eksperiencë pune si mekanik, elektricist, montues ashensoresh etj

Aftësi:

– Aftësi për të punuar si pjesë e një ekipi.

– Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese

– Të jetë person i motivuar

– Patente e klasit B

 

 

 


Menyra e aplikimit:

Mirëpresim aplikimin tuaj (CV) vetëm në adresën tonë rekrutime@dimensionhr.al
Ju lutemi të specifikoni në subjektin e-mailit pozicionin vakant për të cilin aplikoni.

JU MIREPRESIM!

 

 


*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887 për “Mbrojtjen e të Dhënave Personaledhe do të përdoren vetëm për qëllime rekrutimi

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 40 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr."Abdyl Frasheri", Sheshi Wilson - Tirane
  • Profili Konsulence, Punesim, Sherbime