Kerkohet Punetor terreni 96 views

EuroElektra Sh.p.k kërkon të punësojë Punetor terrreni.
Punëmarrësi do të kualifikohet profesionalisht në mënyrë të vazhdueshme nëpër kompani të huaja prestigjoze të sektorit me ndërmjetësimin e EuroElektra Sh.p.k

Pagesa dhe kushtet e punes te kenaqshme.

Detyrat

  • Detyra kryesore është ndërtimi i strutkturave dhe konstruksioneve për vendosjen e paneleve fotovoltaike
  • Aplikanti i interesuar duhet të jetë i aftë të punojë në grup dhe të përballojë ngarkesat e punës,.
  • Të bëjë punimet e mirëmbajtjes dhe riparimeve

Personat e interesuar për vendin e punës mund të dërgojnë aplikimin me CV dhe dokumente të tjera mbështetëse mbi kualifikimin profesional nëpërmjet adresës e-mail:info@euroelektra.al
ose mund të telefonojnë në numrin : +355 4 2476 501

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 5 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Rruga Prush 1041, Vaqarr, Tirane (ALB)
  • Tel/Mob +355 68 20 86 560