Merchandiser 67 views

Kompania “Lindi-AL” me aktivitetin e saj tregtar shtrihet ne te gjithe territorrin e Shqiperise.
Kjo kompani ka partneret e saj nga e gjithe bota dhe njihet ne te gjithe historikun e marredhenjeve te saj te biznesit per korrektesine dhe partneritetin reciprok shume te suksesshem.

Lindi Al kerkon te punesoje MERCHANDISER (KOORDINATORE MARKETESH)

Roli dhe përgjegjësitë:
-Planifikon dhe zhvillon strategji qe balancojne pritshmerite e klienteve dhe objektivat e kompanise
-Analizon shitjet, reagimet e klienteve dhe tendencat e tregut
-Planifikon dhe monitoron stokun e produkteve
-Maksimizon interesin e klientit duke shfaqur produktet ne menyre te pershtatshme
-Miremban raftet dhe kujdeset per paraqitjen e produkteve ne markete dhe ne pika shitjeje
-Nderton marredhenie konstruktive me klientet
-Kontrollon skadencat e produkteve ne raftet dhe magazinat e supermarketeve

Aftësitë dhe kualifikimet:
-Eksperience pune ne shitje
-Komunikim verbal shume te mire
-Aftesi te mira ne prezantim dhe vendimmarrje

Per me teper informacion dergoni CV-ne tuaj duke specifikuar pozicionin per te cilin aplikoni ne emailin info@lindi-al.com

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Supermarket