MEP ENGINEER (profili Inxhinier Mekanik) 89 views1 application

Job Expired

Dimension HR për një studio inxhinierike italiane që ofron shërbime konsulence në Itali dhe Europë për dizenjimin dhe implementimin e modeleve BIM, po kërkon të rekrutojë:

MEP ENGINEER
Level: Mesatar/Senior

DETYRAT E POZICIONIT

 • Menaxhimi dhe koordinimi i projekteve multidisiplinare, të hartuara me metodologjinë MEP Revit, sipas standardeve dhe procedurave të kompanisë,
 • Sigurimi i standardizimit të metodologjisë BIM në të gjithë kompaninë në të gjitha proceset dhe fazat e zbatimit të projektit;
 • Verifikimi i zbatimit korrekt të modelit dhe rregullave të përgjithshme të vendosura sipas kërkesave te klientit
 • Dizajn i integruar në MEP Revit
 • Kryen kontrolle të ndërhyrjeve në model.
 • Kryeni kontrolle të mospërputhjes te modeleve sipas disiplinave te ndryshme.
 • Hartimi i dokumentacionit të tenderitKUALIFIKIMET DHE AFTËSITË E KËRKUARA

Edukimi: Diplomë Universitare në Inxhinieri Mekanike.
Eksperienca: Preferohet të ketë 2 vite eksperiencë pune në inxhinieri mekanike. Eksperienca në industrinë e dizenjimit përbën avantazh.

Aftësi:

 • Njohuri shumë të mira në përdorimin e programit Revit MEP (3D modeling)
 • I aftë për të punuar në grup;
 • Aftesi shume te mira komunikimi në gjuhën italiane

 

Cfarë klienti ofron:

 • Bashkëpunim me klientë ndërkombëtare
 • Përvojë në projekte të mëdha ndërkombëtare
 • Projekte interesante në fusha të ndryshme: ndërtesa industriale, ndërtesa tregtare, shkencore dhe projekte teknologjike etj
 • Trajnim i vazhdueshëm për zhvillim personal
 • Paketë shumë e mirë financiare

 

Menyra e aplikimit:
Mirëpresim aplikimin tuaj (CV) vetem në adresën tonë rekrutime@dimensionhr.al me subjekt « MEP Engineer »
Bazuar ne aplikimin tuaj, ju bëjmë me dije se vetëm kandidatët që plotësojnë kriteret e profilit do të njoftohen për intervistë nga stafi i Dimension.

Ju mirëpresim !


*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë nga Dimension sipas ligjit Nr. 9887 për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale” dhe do të përdoren nga Ne vetëm për qëllime rekrutimi.

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 5 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Rr.
 • Profili Konsulence, Punesim, Sherbime