Menaxhim 52 views2 applications

Kompania “B.M” shpk ofron pozicion te lire pune, Menaxher Shitje ne BERAT -LUSHNJE

Pozicioni: MENAXHER SHITJE ne ZONEN BERAT-LUSHNJE.
Kompania “B.M”shpk me aktivitet tregtar dhe shtrirje ne te gjithe Shqiperine dhe vendet e Ballkanit, ka eskluzivitet shitjen e Pijes energjike B52 origjinale nga Hollanda, Birren Bavaria me alkol dhe pa alkol nga Hollanda, Birren artizanale Hollandeze “La trappe” me 8 kode, disa Birra Belge si Palm, Rodenbach Alexander, Brugge Tripel, Cornet, Urthel, lengje frutash importi, etj. B.M shpk kerkon te punesoje nje Menaxher Shitje, qe te plotesoje kriteret dhe te marre persiper pergjegjesite e meposhteme:

Kriteret qe duhet te plotesojne kandidatet:

1. Te kete mbaruar arsimin e larte (preferohet Fakulteti i Ekonomise, Menaxhim Biznesi, Turizem, Marketing) OSE
te mesem dhe ne kete rast te kete eksperience pune ne shitje si agjent dhe menaxher shitje mbi 5 vite).
2. Te ketë eksperience pune si menaxher shitje minimalisht 2 -3 vjet.
3. Te ketë kualifikime profesionale.
4. Te zotëroje programet baze te kompjuterit.
5. Te njohin gjuhen angleze, NUK eshte kusht i domosdoshem.
6. Te kete aftesi shume te mira per te punuar ne grup.
7. Te zoteroje patente te klasit B.
8. Vendbanimi ne BERAT.

Detyrat dhe Pergjegjesite:

1. Te prezantoje produktet e Kompanise tek klientet off trade dhe on trade, te hape kliente te rinje.
2. Te bashkepunoje me distributorin, forcen e tij shitese per shitjen e produkteve te Kompanise.
3. Te ndjeke skadencat e produkteve ne off trade.
4. Te identifikoje pikat potenciale dhe te propozoje masa per permiresimin e bashkepunimit.
5. Te jape informacion me shkrim ne Kompani cdo dite per punen e bere.
6. Te ndjeke ofertat qe jepen nga Kompania dhe si percillen tek konsumatori.
7. Ne bashkepunim me distributorin te propozoje masa dhe mbeshtetje me marketing.
8. Te analizoje dhe te pergatise ne menyre periodike raportet e shitjes dhe te prezences se produkteve ne subjektet tregtare.
9. Te jete i gatshem per te punuar dhe jashte orarit te punes.

Kushtet qe ofron kompania:
1. Pajisjen me makine dhe tel per te mbuluar punen ne terren.
2. Page neto+bonus per realizim objektivash, e kenaqeshme ne raport me tregun per kete pozicion.

Te interesuarit te paraqesin CV-te e tyre te shoqeruara me FOTO ne adresen: burimenjerezore@bm-shpk.com; CEL:0688050779
Aplikimet mbyllen me date 15 JANAR 2022.
Duke ju falenderuar per aplikimin tuaj, ju njoftojme qe do te kontaktohen nga Kompania vetem aplikantët qe plotesojne kriteret per interviste.
Te dhenat tuaja do te trajtohen sipas ligjit per kete qellim dhe Kompania siguron konfidencialitet te plote.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Shkodër
  • Rruga/Zona Koplik
  • Tel/Mob 0688050779
  • Profili Tregti