Menaxhere Marketingu (F) 158 views

ACP eshte nje kompani e cila operon ne fushen e marketingut profesional te industrise te ndertimit.
Me nje eksperience 8 vjecare dhe me kliente te konsoliduar, synohet zhvillimi dhe zgjerimi i metejshem i kompanise.

Per kete arsye nevojitet te punesohet nje account manager (F), e cila do te kujdeset per mbarevajtjen e marredhenies me klientet.
Tek ACP mund te gjeni mundesine per zhvillim profesional, zgjerim te njohurive dhe kontakteve me bizneset ne Shqiperi,
staf shume bashkepunues dhe te ardhura shume te mira.

Personi i cili do te perzgjidhet per te qene pjese e kompanise duhet te kete:

  • Eksperience pune ne shitje dhe njohuri mbi komunikimin me klientet.
  • Njohuri mbi programet baze kompjuterike.
  • Arsim te larte.
  • Leje drejtimi per automjet.

Detyrat:
Rinovim i kontratave me klientetet ekzistues.
Realizimi i kontratave me klientet e rinj.

Vendi i punes
Tirane
Dergoni CV ne kontakt@acp.al

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Muhamet Gjollesha, Tirane, Albania
  • Tel/Mob +355 68 90 99 009
  • Profili Marketing