Menaxher Shitjesh Tirane 255 views

Job Expired

BBD Sh.p.k, distributor zyrtar për tregëtimin e markes së njohur Franck Espresso kërkon të punesoj punonjës të kualifikuar në pozicionin e Menaxher Shitjesh Tirane.

Detyrat/Pergjegjësitë:

 • Ndërmerr dhe koordinon zhvillimin e plan veprimeve për të rritur shitjet dhe gjetjen e pikave të reja.
 • Mban të dhëna të sakta dhe pergatit raportet mbi aktivitetin ne zonën e tij.
 • Ndjek tendencën dhe lëvizjet në treg.
 • Asiston në zhvillimin e planeve vjetore të shitjeve me objektiva dhe targete të përcaktuara qartë
 • menaxhimi i klientëve kryesorë
 • kontroll në terren
 • raportim me drejtuesit kryesorë të kompanisë

Kualifikime/ Kërkesa:

 • Diplomë e Shkollës së Lartë, preferohet në Menaxhim.
 • Minimum 5 vjet eksperience ne fushen shitjes dhe menaxhimit.
 • Eksperience ne menaxhim

Aftësite:

 • Aftësi shumë të mira komunikuese
 • Aftësi shumë të mira negociuese
 • Aftësi analizuese.
 • Aftësi shumë të mira për të punuar në grup.

Raportimi :

Raporton Tek Drejtori I Shitjeve.

Personat e interesuar duhet te dergojne CV ne email: info@bbdshpk.com

More Information

Please login with Candidate account to view more fields.
 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 0 Jobs
 • Location
 • Rruga/Zona Ish Fabrika e Qelqit, Kombinat
 • Profili Tregti
Job Expired

DIMENSION me një eksperiencë disa vjecare të stafit të saj në Menaxhimin dhe Zhvillimin e Burimeve Njerezore, nëpërmjet shërbimeve të ofruara përcjell për tregun e punës vlerat më të mira profesionale.

Jeni individë në kërkim të karrierës tuaj apo kompani në kërkim të stafit më të mirë për ekipin tuaj, na kontaktoni për të bërë zgjedhjen e duhur. Në emër të një kompanie që operon në fushen e distribucionit dhe tregetimit te pijeve, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin:

 

MENAXHER SHITJESH

 

 DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË

 • Te drejtoje e organizoje forcen shitese per shitjen e produkteve ne subjektet tregtare te Qarkut Elbasan.
 • Te bashkepunoje me distributorin per organizimin e riteve ditore te parashitesave, per marrjen dhe dergimin e porosive per produkte nga subjektet tregtare.
 • Te trajnoje forcen shitese kur e sheh te nevojshme.
 • Te bashkepunoje me subjektet tregtare per te shtrire produktet, per te fituar kliente te rinj dhe rritur shitjet ne territorin qe i eshte caktuar.
 • Te prezantoje produktet e kompanise ne subjekte tregtare.
 • Te identifikoje pikat potenciale dhe te propozoje masa per permiresimin e bashkepunimit.
 • Te raportoje informacionin e perditshem dhe te propozoje masa konkrete per permiresimin e shitjeve.
 • Te ndjeke ofertat qe jepen nga Kompania dhe si percillen tek konsumatori.
 • Ne bashkepunim me distributorin te propozoje masa dhe mbeshtetje me marketing.
 • Te menaxhoje dhe te kerkoje nga agjentet perdorimin korrekt te Sistemit te Informacionit te Shitjes “SAD”
 • Te analizoje dhe te pergatise ne menyre periodike raportet e shitjes.
 • Te jete i gatshem per te punuar dhe jashte orarit te punes.

 

 

KUALIFIKIMET DHE AFTËSITË E KËRKUARA

Edukimi: Te kete mbaruar arsimin e larte (preferohet Fakulteti i Ekonomise, Menaxhim Biznesi, Turizem, Marketing).

Eksperiencë Pune: Te ketë eksperience pune si menaxher shitjesh ne terren minimalisht 2 -3 vjet.

Aftësi:

 • Te zotëroje programet baze te kompjuterit.
 • Te kete aftesi shume te mira per te punuar ne grup.
 • Te zoteroje patente te klasit B.
 • Vendbanimi ne Elbasan.

 

 

Mirëpresim të gjithë kandidatët e interesuar të cilët mund të dërgojnë aplikimin e tyre (CV) në adresën: rekrutime@dimensionhr.al

Ju lutemi të specifikoni në subjektin e emailit pozicionin vakant për të cilin aplikoni.

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë.

 

 

JU MIRËPRESIM!

More Information

Please login with Candidate account to view more fields.
 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 0 Jobs
 • Location
 • Rruga/Zona Bulevardi "Gjergj Fishta" Pallati Delta
 • Profili Punesim