MENAXHER SHITJE NE DURRES 168 views

Job Expired

Kompania “B.M” shpk ofron pozicion te lire pune, Menaxher Shitje ne DURRES .

Pozicioni: MENAXHER SHITJE ne DURRES..

Kompania “B.M”shpk me aktivitet tregtar dhe shtrirje ne te gjithe Shqiperine dhe vendet e Ballkanit, ka eskluzivitet shitjen e Pijes energjike B52 origjinale nga Hollanda, Birren Bavaria me alkol dhe pa alkol nga Hollanda, Birren artizanale Hollandeze “La trappe” me 8 kode, disa Birra Belge si Palm, Rodenbach Alexander, Brugge Tripel, Cornet, Urthel, lengje frutash importi, etj. B.M shpk kerkon te punesoje nje Menaxher Shitje qe te plotesoje kriteret dhe te marre persiper pergjegjesite e meposhteme:

Kriteret qe duhet te plotesojne kandidatet:

1. Te kete mbaruar arsimin e larte (preferohet Fakulteti i Ekonomise, Menaxhim Biznesi, Turizem, Marketing).
2. Te ketë eksperience pune si menaxher shitjesh minimalisht 2 -3 vjet.
3. Te ketë kualifikime profesionale.
4. Te zotëroje programet baze te kompjuterit.
5. Te njohin gjuhen angleze, NUK eshte kusht i domosdoshem.
6. Te kete aftesi shume te mira per te punuar ne grup.
7. Te zoteroje patente te klasit B.
8. Vendbanimi ne Durres.

Detyrat dhe Pergjegjesite:

1. Te prezantoje produktet e Kompanise tek klientet on/off trade, te hape kliente te rinje.
2. Te bashkepunoje me distributorin, forcen e tij shitese per shitjen e produkteve te Kompanise.
3. Te ndjeke skadencat e produkteve ne on/off trade.
4. Te identifikoje pikat potenciale dhe te propozoje masa per permiresimin e bashkepunimit.
5. Te jape informacion me shkrim ne Kompani cdo dite per punen e bere.
6. Te ndjeke ofertat qe jepen nga Kompania dhe si percillen tek konsumatori.
7. Ne bashkepunim me distributorin te propozoje masa dhe mbeshtetje me marketing.
8. Te analizoje dhe te pergatise ne menyre periodike raportet e shitjes dhe te prezences se produkteve ne subjektet tregtare.
9. Te jete i gatshem per te punuar dhe jashte orarit te punes.

Te interesuarit te paraqesin CV-te e tyre te shoqeruara me FOTO ne adresen: burimenjerezore@bm-shpk.com
Aplikimet mbyllen me date 15 SHKURT 2021.


Duke ju falenderuar per aplikimin tuaj, ju njoftojme qe do te kontaktohen nga Kompania vetem aplikantët qe plotesojne kriteret per interviste.
Te dhenat tuaja do te trajtohen sipas ligjit per kete qellim dhe Kompania siguron konfidencialitet te plote.

+AplikoB.M Shpk
Import – Export & Distribution Company
burimenjerezore@bm-shpk.com | www.bm-shpk.com

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Shkodër
  • Rruga/Zona Koplik
  • Tel/Mob 0688050779
  • Profili Tregti