MENAXHER RESTORANTI – SHKODER 46 views

MENAXHER RESTORANTI – SHKODER

BURGER KING® është themeluar në vitin 1954, dhe është zinxhiri i dytë më i madh i hamburgerëve në botë, njohur ndryshe dhe si HOME OF THE WHOPPER®, angazhimi ynë për përbërësit premium, recetat ekskluzive dhe ofrimi i ambienteve miqësore dhe familjare është ajo çka e ka bërë markën tonë të suksesshme për më shumë se 50 vjet.

BURGER KING® operon me 19,247 restorante, në rreth 100 shtete të botës. Në Shqipëri operon prej 1 qershorit të vitit 2019.
Aktualisht Kompania po rekruton Menaxher Restoranti për pikën në qytetin e SHKODRËS.

Eksperience të mëparshme në menaxhim në këtë industri;
Aftësi të trajnoje, udhëzoje dhe drejtoje stafin;

Ne ofrojme kushte të shkëlqyera pune, pagesë konkuruese, 2 ditë pushim në jave.
Të gjithë të interesuarit mund të dërgojnë CV-në në adresën e e-mailit: hr@burgerking.al ose kontaktoni ne numerin e telefonit 0697050981.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Restorante