Menaxher Produkti / Incoming Tourism 49 views

VAS GROUP Kerkon te punesoje MENAXHER PRODUKTI prane zyres qendrore per departamentin Incoming Tourism.

Detyrat dhe pergjegjesite:

Pergjegjes per krijimin dhe zhvillimin e metejshem te produktit
Pergjegjes per studimin e tregut, kerkesen, mundesite e shitjes, produktit ekzistues dhe konkurences.
Percakton nje skeme te qarte te produktit qe do te krijoje duke konsideruar te gjitha elementet dallues te tij.
Pergjegjes per krijimin ne detaje te produkteve te reja duke konsideruar te gjithe burimet dhe kufizimet financiare.
Percakton strategjine e marketingut, target grupin, dhe ndjek zbatimin e saj ne funksion te promovimit te produktit.
Mban marredhenie te vazhdueshme me furnitoret dhe negocion vazhdimisht ne funksion te permiresimit te produktit.
Ben vleresime dhe analize te ecurise se shitjes se produktit dhe reagon mbi rezultatet.

Kualifikimet:

Te kete perfunduar studimet ne nje nga deget e Menaxhimit
Te kete mbi tre vjet experience ne pozicione te ngjashme

Te kete aftesi te mira negociuese.

Te jete njohes i mire i  zones se Ballkanit
Te jete njohes I shkelqyer I gjuhes angleze. Gjuhe te tjera perbejne avantazh.
Kualifikime te tjera ne kete fushe.

Nese keni eksperience pune ne fushen e turizmit apo ne pozicione te ngjashme, ju ftojme te dergoni nje cv ne info@vas.al.

More Information

Apply for this job
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 9 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Rr. Ibrahim Rrugova, Perballe Sky Tower
  • Profili Agjensi turistike udhetimi