Menaxher Pallati 56 views

Kerkohet Menaxher pallati ne Zonen e Plazhit Durres

Te jete serioz , i organizuar , te kete aftesi te mira komunikuese .
Te disponoje patente dhe njohuri baze te gjuhes angleze

Te interesuarit te dergojne CV me foto ne hr@nce-al.com

More Information

Apply for this job
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Rruga/Zona Sulejman Delvina pall. 29/14
  • Tel/Mob +355 (0) 4 2247 831
  • Profili Ndertim