Menaxher Operacional Dyqanesh (M) 42 views2 applications

Kancelari “Infiniti Office” është rrjeti më i madh i kancelarisë në Shqipëri, me një numër të madh dyqanesh në Tiranë.
Infiniti Office, gjithmonë është në kërkim të një stafi kreativ dhe optimist në punë, pa patur paragjykime dhe diferencime.


Pozicioni vakant: Menaxher Operacional Dyqani
Menaxheri operacional i dyqanit eshte pergjegjes per gjithe dyqanin, kujdeset qe punet te ecin me ritmin e duhur dhe klientet te kene sherbimin e premtuar. Ai menaxhon stafin e tij, menaxhon stokun dhe vitrinen e dyqanit dhe kujdeset per cilesine e sherbimit qe i percillet klientit.

Detyrat kryesore:
-Menaxhimi i stafit.
-Menaxhimi i nivelit te stokut.
-Menaxhimi i pamjes dhe demostrimit te produkteve ne ambjentet e dyqanit.
-Te sigurohet qe stafi i dyqanit percjell standartet e kompanise tek klientet e saj.
-Të mirëpresë shqetësimet, sugjerimet dhe ankesat e klientëve dhe t’i përcjellë në varësi të problemit tek departamentet përkatëse.
-Maksimizimin e shitjeve dhe arritjen e objektivave
-Te bashkepunoje dhe punoje me koleget e administrates per rritjen e performances se dyqanit te tij.

Kualifikimet dhe kerkesat:

-Te kete diplome universitare, preferohet menaxhim ose marketing
-Te kete eksperience
-Te kete aftesi lidershipi, menaxhimi.
-Te kete aftesi te mira komunikuese

Të interesuarit të dërgojnë Cv në adresën E-mail: infinitipunesime@gmail.com ose të kontaktojnë në nr. e kontaktit: 0693680136

Ju mirëpresim!

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 20 Jobs
  • Location Albania, Kosova
  • Tel/Mob +355696868598 +355685200000
  • Profili Tregti