MENAXHER MARKETINGU 72 views1 application

DIMENSION është një kompani konsultuese, trajnuese dhe zbatuese në fushën e Menaxhimit Strategjik të Burimeve Njerëzore me një eksperiencë disa vjeçare të stafit të saj në Sistemin e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore.

Për një kompani të suksesshme në fushën e retail, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin vakant:

MENAXHER MARKETINGU

 DETYRAT & PËRGJEGJËSITË

– Koncepton dhe ndërton strategjinë e marketingut të kompanisë;
– Kujdeset për standardizimin dhe përmirësimin e materialeve te punes
– Propozon alternativa, ide apo mënyra promovimi duke sjellë praktikat më të mira per t’i siguruar vizibilitetin e duhur kompanise


 

KUALIFIKIMET DHE AFTËSITË E KËRKUARA
Edukimi: Diplomuar ne degen Marketing.

Eksperienca: 2 vite eksperiencë në fushën e marketingut. Te avantazhuar kandidatet qe kane eskperience pune ne kompani retail.

Aftësi:

– Të jetë i motivuar dhe ambicioz për të arritur rezultate;
– Të ketë aftësi të mira komunikuese, prezantuese dhe organizative.

 

 

Menyra e aplikimit:
Mirëpresim aplikimin tuaj (CV) në adresën tonë rekrutime@dimensionhr.al
Ju lutemi të specifikoni në subjektin e-mailit pozicionin vakant për të cilin aplikoni

JU MIREPRESIM

 

 

 

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personaledhe do te perdoren vetem per qellime rekrutimi

More Information

Please login with Candidate account to view more fields.
Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 10 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr."Abdyl Frasheri", Sheshi Wilson - Tirane
  • Profili Konsulence, Punesim, Sherbime