ADD HR

Follow

This company has no active jobs

ADD HR

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dhaskal Tod'hri Nr. 35, Kashar
  • Profili Tregti

About Us

ADD është importues dhe distributor ekskluziv për Shqipërinë i markave: Red Bull, Rauch, Aqua Panna & S.Pellegrino, Uji B/, Fentimans, Diktador, Vodka Russian Standard, Beluga, Tuborg, Holsten, Carlsberg, Vileda, Werner Mertz, Tesla.