Menaxher Marketingu 80 views1 application

Ofrojmë mundësi punësimi Menaxher Marketingu

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Zhvillimi i Brandit
 • Krijimi, editimi dhe publikimi i content per rrjetet sociale (imazhe, foto, video etj)
 • Planifikon dhe zbaton fushata marketing nëpërmjet rrjeteve sociale
 • Identifikon dhe zbaton tendecat më të fundit për të nxitur rritjen organike të rrjeteve sociale
 • Detyra të tjera që lidhen me pozicionin

Kërkesat dhe Kualifikimet:

 • Eksperiencë minimumi 1 vit
 • Njohuri të mira të programeve edituese
 • Njohuri në fushën e marketingut digital
 • Aftësi të mira komunikimi dhe i/e vëmendshëme ndaj detajeve

Për aplikime mund të dërgoni CV-në tuaj në emailin hr.sherbimebiznesiamsh@gmail.com
Cel. : 0697011125

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 2 Jobs
 • Location Albania, Tiranë
 • Profili Sherbime Financjare