MENAXHER I ZGJERIMIT TË RRJETIT TË PARTNERËVE -TIRANË 73 views

Job Expired


QELLIMI I PUNES:

Gjen dhe kontrakton partnerë të rinj (biznese të vogla ose të mëdha) të cilët dëshirojne të zhvillojnë aktivitetin dhe shitjet e tyre nëpërmjet shitjes së produkteve me këste të financuara nga iute.
DETYRAT KRYESORE:
· Identifikon mundësi të reja biznesi dhe prezanton zhvillimin e modelit të biznesit iute tek partnerët potencialë.
· Ndërton dhe mirëmban marrëdhënie me partnerët, biznese që shesin produktet/shërbimet e tyre më këste.
· Përgjegjës për kontraktimin e partnerëve të rinj.
· Prezanton/sugjeron produktet dhe shërbimet e IuteCredit tek çdo partner, në përshtatje me kërkesat dhe nevojat e partnerit.
· Në bashkëpunim me departamentin e marketingut, ndihmon partnerin me zgjidhje praktike për të rekalmuar mundesinë e shitjes me këste.
KERKESAT:
· Aftësi të shkëlqyera shitjeje
· Komunikim shumë i mirë dhe aftësi për të ndërtuar marrëdhenie me partnerët
· Disiplinë dhe aftësi për të punuar i pavarur
· Dëshirë për të punuar në terren
· Aftësi për të punuar nën presionin e arritjes së rezultateve
· Eksperiencë të mëparshme në shitje, preferohet mbi 2 vjet
· Aftësi drejtuese të mjetit, patentë Klasi B
JU OFROJME:
· Pagë konkuruese.
· Bonus mujor/ vjetor bazuar në performancë.
· Skemën e Pensionit Privat dhe sigurim privat i Shëndetit dhe Jetës.
· Mundësi për të udhetuar Botën.
· Aktivitete Team Building të rregullta.
· Mundësi zhvillimi personal dhe profesional. · Për më tepër informacion rreth karrierës në iute: Karriera në IuteCredit Albania
Ju lutemi na dërgoni CV-në tuaj në adresën e emailit, hr@iutecredit.al Deadline: 15.05.2023
Të gjitha aplikimet do të trajtohen me nivel të lartë konfidencialiteti.

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Andon Z. Çajupi, Nd.3, H.2, Kt.3, Tiranë, Shqipëri
  • Profili Sherbime Financjare