Job Expired

 

MBI 50 POZITA TE HAPURA PUNE!

Ne jemi një kompani internacionale e bazuar në: Amerikë, Mbretëri të Bashkuar, Zvicërr, Gjermani, Francë, dhe tani më jemi duke u zgjeruar dhe në tregun Shqipëtar dhe Kosovar.

Pozitat e hapura jane:
ASISTENT/E EKZEKUTIKË – 7 POZITA
MENAXHER/E DEPARTAMENTI (MARKETING) – 2 POZITA
MENAXHER/E I IT-SË (TEKNOLOGJI INFORMATIVE) – 3 POZITA
RECEPSIONIST/E – 6 POZITA
ASISTENT/E E BURIMEVE NJERËZORE – 3 POZITA
MENAXHER/E E LOGJISTIKËS – 5 POZITA
SHOFER/E (LOGJISTIKË) – 20 POZITA
PROMOTER/E – 10 POZITA
AGJENT/E E SHITJES – 15 POZITA
NUK E SHIHNI TE LISTUAR POZITEN E JUAJ? APLIKONI DHE TREGONI SE NE CFARE FUSHE MUND TE NA NDIHMONI.

Kompania jonë fokusohet në ofrimin e shërbimeve në sfera të ndryshme dhe si të tillë kemi një staf të mrekullueshëm andaj ju inkurajojmë të na bashkoheni dhe JU!

Andaj ne inkurajojmë të gjithë që të aplikoni dhe të mësoni punën përmes mekanizmave të brendshëm të trajnimit që kemi.

JU MUND TË APLIKONI PËRMES KËTIJ LINK-U: https://forms.zohopublic.com/amgmarketingconsulting/form/AplikoprpunApplyforWork/formperma/wSrCGw8eX8jySfWrCKmSlKT2cuPKBV2UxAGX_FCE3X0

APLIKO DHE BASHKOHU ME NE!

More Information

  • This job has expired!