Marketing & Sales Officer 94 views

Job Expired

Klienti ynë Eco Vent Kosovë –partner zyrtar i brendit nr.1 në botë DAIKIN dhe lider në biznesin e HVAC, ka hapur pozitën Sales & Marketing Officer.

Kontrata: Me kohë të plotë
Vendndodhja: Prishtinë, Kosovë

Përgjegjësitë dhe detyrat:

 • Promovimi i markave ekzistuese të kompanisë dhe prezantimi i produkteve të reja në treg.
 • Hulumtimi dhe zhvillimi i mundësive dhe planeve të marketingut, kuptimi i kërkesave të konsumatorëve, identifikimi i tendencave të tregut dhe sugjerimi i përmirësimeve të sistemit për të arritur qëllimet e marketingut të kompanisë.
 • Mbledhja, hetimi dhe përmbledhja e të dhënave dhe tendencave të tregut në hartimin e raporteve.
 • Zbatimi i planeve të reja të shitjes dhe reklamimi.
 • Ruajtja e marrëdhënieve me klientë të rëndësishëm duke bërë vizita të rregullta, duke kuptuar nevojat e tyre dhe duke parashikuar mundësi të reja marketingu.
 • Qëndrimi aktual në industri duke marrë pjesë në mundësi arsimore, konferenca dhe punëtori, duke lexuar botime dhe duke mbajtur rrjete personale dhe profesionale.
 • Përgjegjës për asetet e kompanisë
 • Përgjegjës për mbrojtjen e vlerave, misionit dhe vizionit të kompanisë
 • Përgjegjës për mbrojtjen e reputacionit të brendshëm dhe të jashtëm të kompanisë

Kualifikimet e kërkuara:

 • Përparësi është njohja e gjuhës angleze;
 • E preferueshme të ketë minimum 2 vjet eksperiencë në shitje/marketing;
 • Njohja e Social Media për reklamim & Advertising Tools
 • Gatishmëria për të punuar në ekip;
 • Aftësi për të punuar me afate dhe nën presion;
 • Shkathtësi të shkëlqyera analitike dhe vëmendje në detaje.

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 0 Jobs
 • Location Prishtine
 • Rruga/Zona Nazim Gafurri 31
 • Tel/Mob +38345440011
 • Profili Konsulence